Újra Antoine Fuquáé A sebhelyesarcú

A Deadline arról értesült, hogy ismét Antoine Fuqua az esélyes, hogy megrendezze A sebhelyesarcú adaptáció, ami ezúttal harmadik alkalommal képezi majd filmtekercs tárgyát.

Eleve Fuqua kapta volna a megbízást, de mivel ütközött az időpont A védelmező 2 forgatásával, így David Ayer került a helyére, most viszont ismét Fuqua van nyeregben. Valamennyire örülök neki, ugyanakkor aggódom is, mert a rendezőtől láttunk már felejthetőt és remekművet is.

Eredetileg Diego Luna játszotta volna a címszereplőt, ám a sok dátumváltoztatásnak az lett a következménye, hogy őt elveszítette a Universal Pictures, ám arról nincs hír, hogy ki érkezik a helyére.

Arról viszont van, hogy a forgatókönyv legfrissebb változata Joel és Ethan Coen kezein ment keresztül. Az pedig nyilvánvaló, hogy a 2018. augusztus 10-ére bejelentett premiert nem fogják tudni tartani.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Totál felesleges feldolgozni újra. Az Al Pacinos verzió kultfilm lett és attól úgysem tudnak jobbat csinálni. A bukás előre boritékolható.

    • Valahol kíváncsi vagyok, másrészt viszont félek az egész szarságtól.