Diego Luna A sebhelyesarcúban, Antoine Fuqua kiszállt

Eredetileg Antoine Fuqua rendezte volna a Universal Pictures égisze alatt készülő A sebhelyesarcú remake-et, ma azonban a Variety arról hozott hírt, hogy a rendező elpártolt a projekttől.

A távozás oka mindössze annyi, hogy a forgatás ütközne a Sony Pictures filmjével, A Védelmező 2-vel, ami a jelek szerint nagyobb prioritást élvez Fuquánál. Tehát megkezdődött a keresés, e projekt élére is új szakembert keresnek, akinek kilétét vélhetően hamarosan leleplezik.

És ez még nem minden, rögtön dupla hírről beszélünk, hiszen a Zsivány Egyes sztárja, Diego Luna pedig állítólag elvállalta a címszerepet, Tony Montana szerepét, akit az eredetiben Al Pacino keltett életre. A forgatókönyv legfrissebb változatát Terence Winter jegyzi, korábban pedig David Ayer és Jonathan Herman dolgoztak rajta.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Újra remakelik a Sebhelyesarcút? Na ne basszanak fel! Ez tuti bukás lesz. Nem tanulnak Holtpont és a Szellemirtók hibájából? Ha van pénzük filmet forgatni, akkor miért nem csinálnak valami újat inkább?

  2. Lakatos István

    az ötlet is felháborító