Lesz District 10, csak Blomkamp kedvetlen

A dél-afrikai származású rendező, Neill Blomkamp 2009-es sci-fijével, a District 9-cel robbant be a köztudatba, aki most új filmjét, a Chappie-t népszerűsíti, melynek premierjét a hétvégén tartották.

Lesz District 10, csak Blomkamp kedvetlen

Nem sokkal a D9 bemutatását követően szóba került a folytatás, a District 10, viszont a címén kívül nem sokat tudunk a projektről. Most még ködösebb a helyzet, hiszen a rendező jelenleg Alien (5) lázában ég, úgyhogy a District 10 sorsa még kérdésesebbé vált. Pontosabban a mikorral vannak gondok.

Blomkamp az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy nagyon menő ötlete van a District 10-re, csak nagy kérdés, hogy mikor valósíthatja meg, ugyanis a Chappie-vel lezárult nála egy korszak. Az elmúlt három filmjére, a D9-re, az Elysiumra és a Chappie-re úgy tekint, hogy lényegében egy trilógiát alkotnak, mert alapvetően ugyanarról szólnak, még ha máshogy is. Szóval mostanra a mikor még tovább fokozódott, hiszen a rendező egyelőre nem szeretne ilyen témában filmet forgatni.

A mestertől azt is megtudhattuk, hogy amikor befejezte a D9-cet, nem volt tervben a folytatás egészen addig, míg Peter Jackson producer fel nem hívta rá a figyelmét. A dolog a vágószobában dőlt el, és tényleg Jacksontól származik az alapötlet.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. miota megjelent a district 9 a fojtatasat varom …. tehat szarjal ra goreka az Alien 5 re es adjatok ki a district 10 et