Újjáélednek a Universal klasszikus szörnyei

A Universal Pictures felkérte Alex Kurtzmant és Chris Morgant, hogy bővítsék ki azt a szörnyklasszikusokból álló univerzumot, melynek tagja a következők: Drakula, Frankenstein, Múmia, A láthatatlan ember, vagy a Farkasember, és még sorolhatnám.

Újjáélednek a Universal klasszikus szörnyei

Azonban a Deadline híréből nem derül ki, hogy Alex Kurtzman (Star Trek, A csodálatos pókember 2) és Chris Morgan (Halálos iramban 5, Halálos iramban 6, Halálos iramban 7) azért lett felkérve, hogy mindegyik projekt forgatókönyvén dolgozzanak, vagy azért, találjanak fiatal tehetségeket, akik életre tudják kelteni ezeket a szörnyeket.

A stúdió néhány évvel ezelőtt újragondolta a Farkasembert, idén ősszel pedig Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) lép fel a mozik vásznain. Viszont ez az első alkalom, hogy a komplett univerzum újjáélesztéséről beszélnek, ami finoman szólva is nagyszerű lenne, ha megvalósulna.

A még mindig cím nélkül futó Múmia projekt (Untitled Mummy Reboot) premierjét 2016. április 22-ére tűzte ki a stúdió, és a Van Helsing reboot is készülőfélben van, ami vélhetőleg e terv egyik megvalósításra kerülő darabja lesz.

Ti is várjátok, hogy újra vásznon láthassátok ezeket a szörnyeket?!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. kroobe

    Van Helsinget még mindig Tom Cruise fogja játszani?

    • Igen, eddig még így áll a helyzet… Lehet, nem is lenne rossz.

      Amúgy én is várnám, hogy méltó módon feltámasszák ezt a világot, mert nem kevés potenciál van benne!

  2. zsocso

    Szerintem a Farkasember jól sikerült. Tetszett a hangulata. Ha hasonló módon újjáélesztik a többi szörnyet is, akkor jöhetnek. Ezeknek a filmeknek külön jól áll, ha nem a modern korba helyezik őket.

    • Hát remélem, hogy megmaradnak a régi kornál. Beniciós Farkasember nekem is bejött, remélem a Drakulát sem cseszik el, elvégre is csak ő is egy nagy ‘szörny’ a sok közül.