2016-ban jön a Warcraft, a Múmia reboot, de korábban érkezik A hetedik fiú

A Universal Pictures rendezkedett kicsit naptárában, és a Star Wars: Episode VII 2015. december 18-ai dátuma miatt mozgósította a Warcraftot, ami így 2016. március 11-ét kapta meg, ami egyelőre egy nyugodt napnak tűnik.

2016-ban jön a Warcraft, a Múmia reboot, de korábban jön A hetedik fiú

A hetedik fiú (Seventh Son) 2014 helyett csak 2015. február 6-án nyit, pedig baromira várós volt, de azt sem tartom kizártnak, hogy gondok akadtak a film körül. Akad még itt egy The Boy Next Door is, ami 2015. január 23-án, a pedig Cyber 2015. január 16-án kerül a nagyközönség elé. Utóbbit Michael Mann rendezi, főszereplőit pedig Chris Hemsworth, Viola Davis, William Mapother, Holt McCallany és Tracee Chimo alakítják, de segítenek a címkék.

Ezen felül hatalmas hír, hogy a még mindig cím nélkül árválkodó Múmia újragondolás (Untitled Mummy Reboot) premierjének napját 2016. április 22-ére tűzte ki a stúdió, szóval addigra kell szállítania a filmet Andres Muschiettinek (Mama).

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .