Sötétebb lesz a Venom, mint az új Pókember filmek

Alex Kurtzman új tévésorozata, a Scorpion népszerűsítése közben beszélt a Venom spin-offról, amelynek rendezését még tavaly decemberben vállalta magára. Arra a kérdésre, hogy miért is mondott igent a Venomra miután megírta A csodálatos pókember 2 forgatókönyvét, azt a választ adta, hogy a főszereplővel olyan dolgokat művelhet, amit Peter Parkerrel soha.

Sötétebb lesz a Venom, mint az új Pókember filmek

Hasonló téma… Andrew Garfield azért érkezett a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválra, hogy promótálja új filmjét, a 99 Homest, ahol a Toronto Sunnak elárulta, hogy vélhetően ő is érintett lesz a Drew Goddard rendezésében készülő The Sinister Sixben, amelynek főszereplői gonoszok ugyebár. Sokat nem mondhatott, viszont valamennyit biztosan szerepelni fog a filmben.

Nem sokkal később ismét elkapták Andrew Garfieldot Torontóban, ahol reagált a negatív kritikákra. Egész pontosan azzal magyarázza, hogy a második rész az első részhez képest kevésbé volt sikeres a pénztáraknál, hogy a kritikusok elijesztették a rajongókat, és ez jelentkezett a bevételeken. Egyébként nem igazán érti, hogy mi volt a kritikusok baja. Talán az, hogy nem kapcsolódott eléggé az elsőhöz, vagy a hangvétele nem tetszhetett nekik. Az építő jellegű kritikákat kimondottan szereti Garfield, de ha valaki csak piszkálódik, azt ki nem állhatja.

Na, nem mintha annyira aggódni kellene a második részért, hiszen az első rész $262 milliót termelt hazájában, míg világszinten, azaz összesen $757,9 milliót, ehhez képest a folytatás "már csak" $708 milliót jövedelmezett, amiből $202,8 milliót köszönhet az amcsiknak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .