Venom és Sinister Six filmek a láthatáron, és Pókember is itt van újra

Végre vége a hónapok óta tartó találgatásoknak, és a Sony Pictures bejelentette, hogy bővítik Pókember univerzumát, méghozzá két különálló filmmel: a Venomról és a Sinister Sixről van szó. A stúdió felkérte a Pókember témában jártas Alex Kurtzmant, Roberto Orcit, Jeff Pinknert, Ed Solomont és Drew Goddardot, hogy vegyék kézbe ezeket az új filmeket.

Venom és Sinister Six filmek a láthatáron, és Pókember is itt van újra

A csodálatos pókember 3 (The Amazing Spider-Man 3) forgatókönyvén már dolgoznak, amelyet a tervek szerint 2016-ban láthatunk, és a Kurtzman-Orci páros Solomonnal karöltve vetik papírra a Venom forgatókönyvét, amelyből végül Kurtzman rendez filmet.

Goddard ragadhat tollat, és vetheti papírra a The Sinister Six forgatókönyvét, és a stúdiónál úgy döntöttek, hogy a rendezést is rábízzák. Azt hiszem, Venomot szükségtelen bemutatni, de erről, valamint a The Sinister Sixről is olvashattok bővebben - természetesen a címkéket követve.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .