Gosling lehet Pókember, de ő inkább szellemet irtana

A Sony meghekkelése újabb szintet ugrott meg, ugyanis a Mashable értesülései szerint a Sony olyasmit akar, amihez nincs is igazán joga - szerintem. A stúdió kerek perec kinyilatkozta, hogy azt szeretnék, ha a Captain America: Civil War vezetné fel a The Sinister Six spin-offot. Ugye tudjuk jól, hogy előbbi Marvel produkció, utóbbi pedig Sonys.

Továbbá még mindig téma, hogy a stúdió ismét egy az egyben rebootolná Pókember kalandjait, avagy Andrew Garfield lapátra kerülne. Egyelőre csak pletyka a dolog, és ne feledjük, hogy ez a napokban már a második erről szóló hír a három nappal ezelőtti 'első' pletyka óta.

A Sonyval elszállt a ló, sokat akar a szarka…

És, ha már Sonys támadások, akkor jöjjön a legújabb szóbeszéd: Ryan Gosling korábban a Suicide Squad és a Doctor Strange kapcsán is szóba került, most viszont arról van szó, hogy a színész hajt a Szellemirtók (Ghostbusters) reboot főszerepére, ami női szereplőkkel készül főleg, de biztos jut neki is egy vagány szerep. Viszont ez még közel sem minden, ugyanis a Sony igazándiból Goslingot nézte ki A csodálatos pókember testvérfilm, a The Sinister Six főszerepére is.

Gosling a Szellemirtók főszerepét szeretné jobban, viszont a stúdió a The Sinister Sixhez akarja őt, amiben valószínűleg Pókembert játszaná, utána pedig a rebootban is ő elevenítené meg a karaktert, viszont Goslingról köztudott, hogy nem szeret hosszútávra elköteleződni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .