A Sony és a Marvel tervei az új Pókember reboottal

A Marvel és a Sony új Pókember (Spider-Man) rebootjáról friss információk szivárogtak ki különféle ellopott e-maileknek és dokumentumoknak hála. Tisztában vagyunk vele, hogy a Marvel keményen dolgozik azon, hogy meggyőzze a Sonyt, hogy Pókember feltűnhessen a Captain America: Civil Warban.

A Sony és a Marvel tervei az új Pókember reboottal

A CBM információi szerint 98,9% esély van arra, hogy Peter Parkerrel nem találkozhatunk az Amerika Kapitány 3-ban, amit a minap meg is erősítettek. Sokkal inkább a Tél katonája áll majd a harmadik rész középpontjában, de elképzelhető, hogy így is bevetik azt a történetszálat, hogy mindenki tudja, hogy Peter Parker Pókember, ami több gonosztevő figyelmét is felkelti. Elképzelhető, hogy a The Sinister Six filmet erre alapozzák.

Amennyiben a karakter feltűnik az Amerika Kapitány 3-ban, az azzal is egyenlő, hogy a Sony finanszírozza a film 25%-át, a Marvel pedig A csodálatos pókember reboot 25%-át, ami állítólag már 2017 júliusában mozikba kerül. Így viszont Pókember a 2018-ban érkező Avengers: Infinity War Part 1-ban mindenképpen feltűnik, amit 2019-ben a második különálló Pókember film követhet.

Hogy most ezekből mi igaz, remek kérdés, de még ne igyunk előre a medve bőrére, viszont elképzelhető, hogy Andrew Garfield tényleg lapátra kerül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás