Oscar-játék 2014: Nyerj filmes ajándékokat!

Már kevesebb, mint négy hét van hátra a 86. Oscar-díjátadóig, amelyre március 2-án, vasárnap kerül sor, szokás szerint a Samuel Goldwyn Theaterben. A ceremóniát Amerikában az ABC csatorna közvetíti, itthon pedig az HBO műsorán lesz látható élőben. Hajnal két órától vörös szőnyeg, fél háromtól pedig a ceremónia, és ahogyan már megszokhattuk, magyar kommentátor nélkül!

A szabályok:

Továbbra is a régi menetrend szerint alakul a játék, mindössze annyi a feladat, hogy a jelöltek listájából ráböksz kategóriánként egy jelöltre, ami véleményed szerint szoborral távozik a díjátadóról.

Oscar-játék 2014 Nyerj filmes ajándékokat!

A nyeremények:

Eredetileg: Nyereménytárggyal egyedül a Pro Video járult hozzá a játékhoz, ők viszont egy rakat finomságot kínáltak fel! Az ötödik legtöbb helyes megfejtést beküldő egy Vérmesékhez kapcsolódó vicces kötényt nyerhet, a negyedik egy Gravitáció tollat, a harmadik egy Gravitáció pólót, a második egy Gyilkos Joe DVD-t. A legtöbb helyes megfejtést beküldő pedig egy saját zsebből finanszírozott Gravitáció DVD-t vihet haza.

FRISSÍTVE 02.07. 23:09

Közben az utolsó utáni pillanatban a MozICom is beszállt a filmes ajándéktárgyak felajánlásba, és nem is kevés motyóval járulnak hozzá a játékhoz. Ezt figyeljétek: A könyvtolvajhoz 2 darab könyvvel és 2 darab füzettel bővül a kínálat, de nyerhettek még egy Percy Jackson - Szörnyek tengere női karórát, két darab Percy Jacksonos könyvet, és három Lego figurát A Lego kalandhoz kapcsolódóan.

Ezek fényében így alakul az ajándékok kiosztási sorrendje: a fődíj Gravitáció DVD, a második és harmadik helyezett A könyvtolvaj könyvet vihet haza, a negyedik szerencsésnek jut a Gyilkos Joe DVD, a ötödik legjobban tippelőé a Percy Jacksonos női karóra, a hatodik legjobb játékosé a Gravitáció póló, ezt követően kerül kisorsolásra a két Percy Jackson könyv, aztán a két könyvtolvajos jegyzetfüzet, utána a Gravitáció toll, majd a Vérmesék kötény, és végül a Lego figurák.

Oscar-játék 2014 Nyerj filmes ajándékokat! 02

Beküldési határidő:

Válaszaitokat a contact.filmnews@gmail.com e-mail címre várom, tárgynak írjátok be az Oscar szót - fontos, hogy a tárgyat pontosan adjátok meg! Természetesen egy ember egyszer játszhat, és az e-mail végére tüntessétek fel a neveteket az alábbi formában: K. István. Amennyiben holtversenyre kerül sor, az idő dönt, vagyis a korábban beküldőé az elsőbbség.

Eddig játszhattok: 2014. március 1. szombat 20:00

Sorsolás az azt követő hét első napjaiban. A nyertesek listája bekerül kommentbe, és természetesen e-mailben is kapnak értesítést a szerencsések. A két héten belül választ nem adó játékos nyereményét a következő legjobb találatot elért játékos kapja.

Sok sikert mindenkinek, és ne feledjétek, hogy idén is lesz LIVE-BLOG!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. ‘ráböksz kategóriánként egy jelöltre’
    Pontosan hogy kell jelölni amelyiket úgy gondolom, hogy Oscar-t fog nyerni?

  2. Bocskai Norbert

    Eredmeny mikorra varhato? Mennyit talalt el a legjobb?

    • Íme a nyertesek listája:
      L. János (Gravitáció DVD)
      T. Diána (A könyvtolvaj könyv)
      B. Zoltán (A könyvtolvaj könyv)
      Zs. Júlia (Gyilkos Joe DVD)
      B. Erzsébet (Percy 2 karóra)
      Zs. Bence (Gravitáció póló)
      F. Margit (Percy Jackson 2 könyv)
      I. Balázs (Percy Jackson 2 könyv)
      U. Márk (A könyvtolvaj füzet)
      B. Elek (A könyvtolvaj füzet)
      J. Balázs (Gravitáció toll)
      M. Szilárd (Vérmesék kötény)
      M. Emil (Lego figura)
      Sz. Tamás (Lego figura)
      O. Ilona (Lego figura)

      Ezúton is gratulálok minden nyertesnek, az e-mailt már mindenkinek kiküldtem. ;)