Marisa Tomei a legesélyesebb May néni szerepére

Annyi találgatást követően legalább azt már biztosra vehetjük, hogy Tom Holland játssza el a fiatal Peter Parkert a Marvel és a Sony új Pókemberében (Spider-Man), most viszont a stúdiók Marisa Tomeit nézték ki May néni szerepére.

Marisa Tomei a legesélyesebb May néni szerepére

A Variety értesülései szerint a színésznő a legfőbb kiszemeltjük a szerepre, és ajánlatot is tettek neki, de arról nincs hír, hogy jelenleg hogyan áll az ügy, vagy, hogy Tomei elfogadta-e a szerepet.

A Marvel és a Sony jelenleg forgatókönyvírót keres a filmhez, aki Jon Watts rendező keze alá dolgozhat, viszont állítólag olyan színészeket toboroznak, akikkel több filmre szóló szerződést íratnak alá.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Hű de dögös May nénit kapunk!! :D

  2. zsocso

    Marisa Tomei szimpatikus és jó szinésznő, de ez még kevés ahhoz, hogy érdekeljen egy tini Pókember. De nincs kétségem az felől, hogy a Marvel ebből is nagy sikert fog csinálni.

    • Ez így van, csak miért nem öt éve jutott eszükbe?
      Tomei remek kisugárzású színésznő, imádnám… Legalább lenne valami értéke is a filmnek. Az új Spideyt egyelőre nem várom…