Tom Holland lett az új Pókember

A Sony és a Marvel ezúttal közösen nyomták meg a reboot gombot, melynek értelmében Pókember (Spider-Man) születik újjá. A minap hivatalosan is bejelentették, hogy Tom Holland fogja alakítani az új Pókembert, vagy hétköznapi nevén Peter Parkert.

Tom Holland lett az új Pókember

Az új Pókember-film 2017. július 28-án debütál IMAX vásznakon és 3D-ben egyaránt. A rendezés Jon Watts feladata lesz, aki legutóbb a Cop Car című indie thrillert szállította, szóval még akár potenciál is lehet a filmben, csak ne érezném azt, hogy ismét megpróbálják ugyanazt lenyomni a torkomon. De nyilván más lesz így, hogy már a Bosszúállók csapatába tartozik a karakter.

A többit majd meglátjuk, de a karakter debütálására nem kell cirka két évet várnunk, mert a jövő májusban érkező Amerika Kapitány: Polgárháborúban (Captain America: Civil War) már feltűnik Robert Downey Jr. és Chris Evans oldalán.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Jó fiatal Pókembert választottak! A külön filmjében remélem hogy Venom vagy Dr. Octopus lesznek, nekem a képregényben ők voltak a kedvenc ellenfelek!

  2. zsocso

    Azért kár, hogy a Garfieldes storyt nem fejezték be. Ha annak a tudatában nézem meg az Amazing 2-t, hogy nem lesz folytatása, akkor mennyire béna már az a befejezés. A Sinister Six még akár érdekes is lehetett volna olyan karakterekkel, mint Kraven, Dr.Octopus, Rhino stb.Most megint kapunk egy tini gondokkal küzdő Pókembert, aztán évekig várhatunk még Venom felbukkanására. Új Gwen, új Mary Jane, új Osborn család. Nekem a tököm tele van már a Pókemberrel. Szerintem abszolút nem hiányzott az Avengersből sem.

  3. kroobe

    Jobb lett volna ha a garfieldest pókembert viszik tovább, ez a kis srác olyan fiatal, lassan ha legközelebb megint újra indítják a pókembert az óvodában fog kezdődni a ovis parkerrel.

  4. Egy bajom van… megint minden elölről kezdődik… viszont ez a lépés már rég aktuális volt, hiszen az MCU-ba kellett tartoznia Pókinak is…