Kétrészes lesz a harmadik Divergent történet

Tegye fel a kezét, aki meglepődött a Lionsgate bejelentésén, akik hivatalos sajtóközleményt adtak ki arról, hogy A beavatott (Divergent) harmadik felvonása, az Allegiant két részre vágott filmként kerül mozikba.

Kétrészes lesz a harmadik Divergent történet

Ha jól tévedek, a Warner Bros. indította el ezt a lavinát a kétrészes Harry Potter záró filmekkel, aztán jött a Twilight, majd Az éhezők viadala, és most ez - persze biztos kihagytam még párat, de ezt majd megírjátok hozzászólásban.

Lehet, hogy ez filmélményt rontó tényezőnek számít, de Shailene Woodley és Theo James biztosan visszatérnek minden részben. A következő film, az Insurgent forgatása májusban kezdődik, a premiert pedig 2015. március 20-án tartják.  Az Allegiant - Part 1 2016. március 18-án, az Allegiant - Part 2 pedig 2017. március 24-én kerül a nézők elé.

Mivel a franchise első része, amire még mindig nem vitt rá a lélek, kimondottan korrektül nyitott, semmi meglepő nincs azon, hogy a Lionsgate bejelentette a sorozat további részeit, az pedig, hogy két részre bontják az utolsó filmet, bevétel szempontjából viszont nem mindegy - sem nekik, sem nekünk…

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .