Jackie Chan és Sylvester Stallone együtt akcióznak

A Deadline arról számolt be, hogy Jackie Chan és Sylvester Stallone elvállalták a készülőfélben lévő Ex-Baghdad című film főszerepeit.

A rendezői székben sajnos Scott Waugh (Need for Speed), akinek $80 milliót adtak a kezébe, és az egyik legnagyobb költségvetésű kínai filmről van szó. Az Ex-Baghdad egy producere Chan lesz az SR Media nevű cégén keresztül, de QI Jianhong és Esmond Ren is befigyel a buliba a Talent Internationallel maguk mögött. A filmet egyébként e két cég finanszírozza.

Arash Amel szállította a forgatókönyvet. A történet szerint Irakban, Moszulban megtámadnak egy kínai üzemeltetésű olajfinomítót, és egy kínai biztonsági magánvállalkozót (Jackie Chan) hívnak a helyszínre, hogy kimenekítse a munkásokat. Hamar rájön viszont, hogy az a tervük, hogy nagy értékű olajat lopjanak el. Ekkor összeáll egy egykori tengerészgyalogossal (Sylvester Stallone), hogy közösen kerítsék kézre az elkövetőket.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Jól hangzik. Olyan film még úgy sem volt, amiben Chan és Sly együtt csapatja.