Halott a TRON 3

Sok víz lefolyt már minden folyón a TRON: Örökség premierje óta, ami majd öt éve volt, most pedig a Disney hivatalosan is süllyesztőbe dobta a TRON 3-at - írja a Heat Vision Blog.

Halott a TRON 3

Nemrégiben több alkalommal is arról hallottunk, hogy ősszel kezdik a forgatást, és az élőkészületi munkálatok már folyamatban vannak, de a Disney tegnap beintett mindenre. A stúdió szerette volna meggyőzni Jared Letót az egyik főszerepre, de odáig sem jutottak el, hogy ajánlatot tehessenek neki.

Az Örökség főszereplői, Garrett Hedlund és Olivia Wilde is visszatértek volna, és Joseph Kosinski rendező is benne lett volna a buliba. Bennfentesek szerint a Disney hivatalosan sohasem adott zöld utat a folytatásnak, mert nem volt megelégedve a $170 millióból készült Örökség bevételével, ami világszinten $400 milliót zsákolt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Hollingsworth

    Nem tudom pontosan hogy egy vagy több ember mondja ki a végszót, ha törölnek egy filmet. De most nagyon haragszom rá(juk)!!!!!!!

    • Nem vagy vele egyedül… de én nem sajnálom. Méghozzá azért, mert nekem a második sem volt a dárda hegye.

  2. zsocso

    Kár érte. Nekem tetszett az előző rész.