A God Particle lesz a következő Cloverfield-film!

J.J. Abrams, te minden hájjal megkent! Meg kell hagyni, Abrams a titkolózás egyik nagy mestere, ugyanis a Cloverfield "folytatása", a Cloverfield Lane 10 is a semmiből bukkant elő, most pedig a The Wrap megerősítette, hogy a Paramount és a Bad Robot által tutujgatott God Particle lényegében a következő Cloverfield film lesz.

NEW YORK, NY - MARCH 08: Producer J.J. Abrams attends the New York premiere of "10 Cloverfield Lane" at AMC Loews Lincoln Square 13 theater on March 8, 2016 in New York City. (Photo by Mireya Acierto/FilmMagic)

Abrams és a Paramount a tervek szerint minden évben készítenek egy filmet a franchise-hoz, azonban a Cloverfield 3 címe még nem dőlt el. Emlegetik viszont a Cloverfield Particle-t, ami még nem is hangzana rosszul. A sztoriról találtok infót a címkéken keresztül.

A God Particle-t Julius Onah rendezi Oren Uziel irományából, amelyen Doug Jung is dolgozott. Főszerepben David Oyelowo, John Krasinski, Elizabeth Debicki, Gugu Mbatha-Raw, Chris O'Dowd, Ziyi Zhang és Daniel Brühl lesz látható. Mindez 2017. február 24-én érkezik odakint.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Évente? Mi a francnak? Annyire nem érdekes ez a franchise. Még a Star Warsból sincs szükség évi egy filmre.