Farkasember lesz a Szörnyuniverzum legújabb tagja?

Azt már tudjuk, hogy a Universal Szörnyuniverzuma újjáéled, és a Deadline értesülései szerint a következő célpont a Farkasember (The Wolf Man) reboot, ám egyelőre csak pletykáról beszélünk.

Farkasember lesz a Szörnyuniverzum legújabb tagja

Állítólag Aaron Guzikowski (Fogságban) már dolgozik is a forgatókönyvön, viszont arról nem szól a fáma, hogy milyen módon kívánják újjáéleszteni a jól ismert karaktert. Mindenesetre azt már tudjuk, hogy Az ismeretlen Drakula volt az univerzum felvezetődarabja, bár ezt nem mindenhol hangsúlyozták ki. Guzikowski első forgatókönyvét a Csempészekhez írta, de köze volt producerként és íróként is a The Red Road című szériához is.

Az univerzum következő darabja a címnélküli Múmia újragondolás (Untitled Mummy Reboot) lesz, ami 2016. június 24-én kerül mozikba, és ne feledjük a megnevezetlen projektet sem, ami 2017. április 21-én debütál.

A farkasembert (The Wolf Man) nem szükséges bemutatni, ami hatalmas kedvencem. Legutóbb 2010-ben találkozhattunk a karakterrel, akit Benicio Del Toro keltett életre a Farkasemberben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .