Fantasztikus négyes 2: Elmenekítve a Star Wars 8 elől

Mindenki izgatott volt, hogy a héten hivatalosan is bejelentették a Star Wars: Episode VIII premierjét 2017. május 26-ára, csakhogy ez változást hoz más projekt(ek) számára. Konkrétan a 2017. június 2-ára előrehozott Fantasztikus négyes 2 (Fantastic Four 2) körül alakult ki aggódás a 20th Century Foxnál, így nem maradt más választásuk, mint áttolni a Fantasztikus négyes 2-t június 9-ére.

Fantasztikus négyes 2 Elmenekítve a Star Wars 8 elől

A kérdés már csak az, hogy elegendő-e egy héttel elnapolni a premiert, hiszen az új Star Wars több hétre lefoglalhatja a nagyközönséget, ami bevételkiesést okozna a Fantasztikus négyes 2-nek. Egyelőre a Warnernél még nem kapcsoltak, merthogy a The LEGO Batman Movie továbbra is maradt ugyanazon a májusi napon, amelyen a Star Wars 8 is nyit. És a Disney Pixaros Toy Story 4 június 4-ei premierjén sem módosítottak.

Visszatérve a Fantasztikus négyes 2-re, nyilván sok múlik azon, hogy augusztusban milyen számokkal debütál az első rész, ami akár keresztül is húzhatja a folytatás sorsát.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. kroobe

    Én átraknám augusztus közepe vagy szeptember elejére F4