Casting 26.06.15.

  • Lassan mindenki a július 9-én kezdődő Comic-Conra gyúr, többek közt a Legendary Pictures is, akik a Warcraft, a Bíborhegy (Crimson Peak) és a Krampus című filmjeiket viszik az eseményre.
  • Jeffrey Dean Morgant tavaly láthattuk a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala (Batman v Superman: Dawn of Justice) forgatásán, aki most Jimmy Kimmel műsorában vendégeskedett, ahol elejtette, hogy talán szerepelni fog a filmben. A pletykák szerint Thomas Wayne-t fogja játszani.
  • Benicio del Toro az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy imádná, ha visszatérhetne a Gyűjtő szerepében A Galaxis őrzői 2-ben (Guardians of the Galaxy 2), azonban eddig semmi hivatalos információ nem látott napvilágot erről.
  • Tyrese Gibson megosztott egy képet instagramján, amivel arra utalt, hogy hamarosan bejelentik őt John Stewart, Chris Pine-t pedig Hal Jordan szerepére a Zöld Lámpásba (Green Lantern), ami egybevágna azzal, hogy a DC Comics rebootot tervez.
  • William Hurt karakterét, Ross tábornokot legutóbb A hihetetlen Hulkban láthattuk, ezért sokakat meglepett, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháborúban (Captain America: Civil War) visszatér. A színész elárulta, hogy a hatalmas egója miatt szerette a karaktert, de ezúttal teljesen másmilyen lesz.
  • Újra felröppent a pletyka, hogy a Fox azt tervezi, hogy 2018-ban elkészül az X-Men-A fantasztikus négyes crossover film, amelyben természetesen a reboot sztárjai, Miles Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara és Jamie Bell tűnnének fel az egyik oldalról, de azt egyelőre nem tudni, a mutánsok közül kiket láthatunk viszont.
  • Július 14-től az amcsik hazavihetik az X-Men - Az eljövendő múlt napjai Vadócosra vágott változatát, amelyben ugyebár Anna Paquin karaktere kapná meg a jól megérdemelt, leforgatott jeleneteit. Erre felé láthattok egy, illetve még egy képet.
  • Az NBC a napokban elkaszálta a Hannibal tévésorozatot, ami nemrégiben kezdte meg harmadik évadát, azonban Bryan Fuller sorozatfelelős megerősítette, hogy valóban tárgyalások folynak a Netflixszel és az Amazonnal, akiknél folytatódhat a széria.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Rossz ötletnek tartom az X-MEN vs F4 crossovert. Épp az a lényeg, hogy a mutánsokat üldözik a képességeik miatt. Ebbe szerintem nem fér bele, az hogy rajtuk kivül vannak más szuperhősök is. De ha megvalósul, akkor nagyon remélem, hogy az X-ek elkenik rendesen az F4 száját. De az is lehet, hogy az F4 bukni fog és akkor nem lesz itt semmilyen crossover. Vajon a Rogue Cut megfog jelenni Magyarországon is?
    A Civil War története már most érdekesebbnek tünik, mint az Age Ultron-é. Chris Pine jó Green Lantern lenne. Van abban a karakterben fantázia, csak jó rendező kezébe kell adni az irányitást.