Casting 04.06.14.

  • A reggeli wtf pillanatot a The Daily Star megerősítetlen híre szállította, akik szerint a Disney Robert Pattinsont nézte ki az új Indiana Jones szerepére, akit az Indy 5-ben játszhat el. Bár az sem mellékes, hogy a stúdiónak hosszú távú tervei vannak a színésszel.
  • Will Smithszel zajlanak a tárgyalások, hogy vállalja el a Ridley Scott produceri felügyelete alatt készülő címnélküli NFL-es dráma egyik főszerepét. Amennyiben Smith bólint a felkérésre, Dr. Bennet Omalu szerepe vár rá, aki egy neorupatológus, aki 2002-ben elsőként fedezett fel krónikus traumatikus enkefalopátiát (CTE) egy NFL-játékos agyában, és hívta fel az emberek figyelmét erre a betegségre.
  • Tim Roth is szerepet kapott a Selma című Marthin Luther King Jr. életrajzi filmben, amelyben Alabama kormányzóját, George Wallace-t kelti majd életre.
  • Évek óta porosodik a Sony Pictures pincéjében a Metal Gear Solid videojáték adaptáció, amiből most talán végre lehet valami, ugyanis Jordan Vogt-Robertsszel (A nyár királyai) tárgyalnak, hogy vállalja el a rendezést. Érdekes lenne, ezzel még az én figyelmem is felkeltették…
  • Most, hogy elkezdődött Roland Emmerich új filmje, a Stonewall forgatása, bejelentették a főszereplőket is: Jeremy Irvine mellé Jonathan Rhys Meyers, Ron Perlman, Joey King, Jonny Beauchamp, Caleb Landry Jones, Karl Glusman, Vlademir Alexis és Alexandre Nachi csatlakoztak.
  • Múlt héten Josh Brolin aláírt Thanos hangjának szerepére, akit elsőként A Galaxis Őrzőiben (Guardians of the Galaxy) fog megformálni.A karakter a film első felében csak hologramként tűnik majd fel, amely utalás a Csillagok   háborújára, és azon belül is Palpatine szenátorra. Később azonban ténylegesen is feltűnik, méghozzá egy közös jelenetben Ronannel és Nebulával.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. kroobe

    Ne már akkor Harrison Ford nélkül fog elkészülni.Disney megvette ezt is.Attól még lehet jó vagy kiváló film is,csak akik a régin nőttek fel azoknak hiányozni fog Harrison Ford.De azért a Disney sem hülye ,nyilván Ford lesz az apja.Mint annak idején Sean Connery volt a 3 részben,aki felejthetetlent alakított a filmben.Mondjuk én bírtam Shia LeBouf-ot a 4 részében,ő is jó lett volna,vagy Bradley Cooper se lett volna rossz.Majd elválik hogy mi lesz.

  2. kroobe

    Metal Gear Solid ez a játékban is akkora történettel és karakterekkel bír,hogyha ezt nem csinálják meg valami AAA kategóriás filmre akkor Hollywood leszerepel.

  3. Pattinsont azóta már cáfolták, de nem nagy öröm, hogy egyáltalán szóba került a neve. :D

    Metal Gear Solid filmet én is várom, csak hát a félelem…