Carter ügynök hamarosan befigyel

Az Entertainment Weekly még adta hírül beszámolójában, hogy a Agents of S.H.I.E.L.D. második évados berendelést kapott az ABC csatornától, ami nagyon helyes, és kevésbé meglepő döntés részükről. A sorozat fináléja a jövő hét folyamán kerül adásba, amelyhez poszter is készült, amit a szöveget követően tekinthettek meg.

Carter ügynök hamarosan befigyel

Továbbá remek hír, hogy az ABC berendelte az Agent Carter, vagyis a Carter ügynök sorozatot, amelynek címszerepében visszatér Hayley Atwell, aki már két filmben is eljátszotta Peggy Cartert - egyik az Amerika Kapitány: Az első bosszúálló, a másik pedig az Amerika Kapitány - A tél katonája. Nézzük a hivatalos történetet:

1946-ot írunk, újra béke van. Peggy Carter így háttérbe szorul, amikor a fronton harcoló katonák hazatérnek. Titokban az SSR-nél (Strategic Scientific Reserve) vállal munkát, ahol egyaránt végez adminisztratív munkát és hajt végre titkos küldetéseket Howard Stark megbízásából. Eközben pedig próbál egyedülálló nőként boldogulni, hiszen elvesztette élete szerelmét, Steve Rogerst.

Carter ügynök hamarosan befigyel_Agents of S.H.I.E.L.D. poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .