A Valiant és a Sony ötösfogata

Nemrégiben a Valiant Entertainment árulta el, hogy saját univerzumot szeretnének a szereplőiknek, és úgy tűnik, hogy ütik is a projekt vasát. A The Hollywood Reporter szerint a Valiant és a Sony Pictures 2017-ig szóló szerződést kötöttek, ami öt filmre vonatkozik, köztük a Bloodshot, amit majd a Harbinger követ.

A Valiant és a Sony ötösfogata

A Bloodshot rendezése David Leitch és Chad Stahelski (John Wick) feladata lesz Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) és Eric Heisserer (A dolog) forgatókönyvéből. Executive producerként Matthew Vaughn és Jason Kothari is beleszól a dolgokba. A Sony további filmeket is producál ebből a sorozatból, ide tartozik a Harbinger War, amelynek rendezőjét már keresik.

Kevin Van Hook, Don Perlin és Bob Layton alkották a Bloodshotot, amelynek története egy egykori katonáról szól, aki a csatatéren meghalt, de különféle technológiai vívmányoknak köszönhetően visszahozták az élők sorába. Ez tökéletes katonává változtatta, hiszen képes sérüléseiből felgyógyulni, és az alakváltás sem jelent problémát. A Harbinger mögött Jim Shooter és David Lapham állnak, ami néhány tizenévesről szól, akik különféle szuperképességekkel rendelkeznek, azonban a Harbinger alapítvány szeretné őket begyűjteni, hogy a saját katonáikká tegyék, és világuralomra törhessenek segítségükkel.

Készül még a Shadowman is, amelyhez J. Michael Straczynski már elkészült a forgatókönyvvel, valamint az Archer & Armstrong is, amihez már szintén van forgatókönyv BenDavid Grabinski tollából, de ezen felül több tévés projekt is kibontakozóban van.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    J. Michael Straczynski nagy képregényes koponya. Kb. mint Josh Whedon. Kiváncsi leszek mit hozott össze.