24 testvérsorozat Jack Bauerrel a háttérben

Mivel Jack Bauer legutóbbi visszatérése meglehetősen sikeres volt, nincs benne semmi meglepő, hogy a Foxnál már készül a 24 testvérsorozat, ami új felállást is hoz a franchise életébe.

24 testvérsorozat Jack Bauerrel a háttérben

A főszereplő nem Jack Bauer lesz, Kiefer Sutherland karaktere csak vendégszereplőként tér vissza, a stafétabotot egy húszas éveiben járó női főhős veszi át, aki ugyanúgy nem fog kegyelmezni a terroristáknak, mint azt Bauer is tette.

Howard Gordon vezető producer felügyeli a széria gyártását, de arról még nincs információ, hogy ki lesz a női főszereplő, viszont azt máris leszögezték, hogy nem az Yvonne Strahovski által alakított Kate Morgan, ám nincs kizárva, hogy ő is visszatér ebben a jelenleg címnélküli testvérsorozatban.

Ugyanúgy, mint az 24: Élj egy új napért esetében, itt is egy limitált szériáról van szó, vagyis nem 24 részen keresztül szórakoztatják majd a nézőket, hanem fele ennyin keresztül, de továbbra is megtartják a "valós időben" koncepciót.

Perpillanat nagyon kezdetleges stádiumban jár a sorozat, szóval ebből még nem mostanság lesz valami, de további jó hír, hogy az eredeti sorozat írói-producerei, Manny Coto és Evan Katz szintén visszatérnek tollforgatói, és vezető produceri tisztségben is. Valljuk be, mióta elkaszálták a vége felé már gyengélkedő 24-et, nincs normális akciósorozatunk, hiába volt már például a hetedik évad csak árnyéka önmagának.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .