Rozsomák, X-Men, Deadpool, box office, képek és újra porondon a Fantasztikus négyes crossover

Tegnap is kaptunk néhány X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past) fotót, mára sem maradunk ilyesmi nélkül. Ezúttal a Hugh Jackman által játszott Rozsomák kerül középpontba a különféle korok ruháiban.

Wolverine_1

Nem sokkal később pedig Channing Tatum a Cannes-i Film Fesztiválon, a Foxcatcher promotálása közben árulta el a The Hollywood Reporternek, hogy szinte biztos, hogy szerepelni fog az X-Men: Apocalypse-ben, bár a szerződést még nem írta alá, de nagyon bízik benne, hogy összejön. Merthogy ő lesz az új Gambit, és ezt nemrégiben meg is erősítették.

Aztán ismét Hugh Jackman ejtett el pár némi morzsát, mégpedig azt, hogy szívesen feltűnne a Deadpool filmben egy vendégszerep erejéig. Mindez nem sokkal azután hangzott el, hogy azt nyilatkozta karakteréről, Loganről, hogy csatlakozna a Bosszúállókhoz.

Majd a Variety számolt be róla, hogy az X-Men - Az eljövendő múlt napjai $8,1 milliós csütörtöki nyitányt produkált, ami a franchise legjobb eredménye a 14 éve során.

Még mindig nincs vége, ugyanis Simon Kinberg, az X-Men - Az eljövendő múlt napjai író-producere jelenleg a Fantasztikus négyes (Fantastic Four) reboot szekerét tolja, és nem volt szégyellős bevallani, hogy szívesen megnézné, ha a két franchise útjai kereszteznék egymást. Csak hát ugye ezt a stúdió illetékesei nem így gondolják - legalábbis egyelőre.

Wolverine_2

Wolverine_3

Wolverine_4

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .