Hugh Jackman Rozsomákja a Bosszúállókhoz állna

Már csak két nap, és a hazai vásznakra is befut az X-Men - Az eljövendő múlt napjai (X-Men: Days of Future Past), amelynek promóciós körútján Hugh Jackman ejtett el néhány infót az IGN-nek adott interjújában.

Hugh Jackman Rozsomákja a Bosszúállókhoz állna

A színésztől megtudhattuk, hogy imádná, hogyha karaktere, Rozsomák csatlakoznak a Bosszúállók csapatához. Merthogy a csapatot így is nagyon össze nem illő figurák alkotják, és szerinte Rozsomák is simán beférne közéjük.

Arra a kérdésre, hogy Jackman melyik Bosszúállóval küzdene meg a legszívesebben, igencsak ínycsiklandozó választ adott, ugyanis a zöld erőbajnokot, a zúzót, vagyis Hulkot hozta fel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Annyira nem meglepő a válasza. Wolverine először egy Hulk képregényben tünt fel ellenfélként. Azóta több történetben is összecsaptak. Viszont az a sötétebb vonal, amit az X-MEN filmek képviselnek abszolút nem illik bele a mostani Marvel univerzumba. Black Widow és Hawkeye például igy is kicsit nevetséges olyanok mellett, mint Hulk vagy Thor de ha összemosnák őket az X-MENek világával, akkor már tényleg nem lenne nagy szám ha valaki kitud lőni egy nyilat.

    • Hm, elgondolkodtató, de szerintem inkább maradjanak annál az iránynál, amit most követnek…