Megerősítették, hogy Channing Tatum lesz Gambit, aki külön filmet is kap az X-Men: Apocalypse után

Korábban már többször elhangzott, hogy Channing Tatum szívesen bújna Gambit bőrébe, most viszont az X-Men régi motoros producere, Lauren Shuler Donner a Total Filmnek elárulta, és egyben meg is erősítette, hogy Channing Tatum lesz Gambit.

Megerősítették, hogy Channing Tatum lesz Gambit, aki külön filmet is kap az X-Men Apocalypse után

A hivatalos szerződést még nem írták alá, viszont a producer mondott néhány szót a színészről és szerepéről:

"Channingben van valami szélhámosság. Pont olyan gazfickós, mint Remy LeBeau, és mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy tud akciózni.   Személyes tapasztalatból tudom, hogy igazán jó szíve van, hiszen már dolgoztunk közös filmen. Szóval azt hiszem, jó választás Gambit szerepére. Ráadásul ő is déli. Igaz, hogy nem New Orleansi, de egy igazi déli srác, aki érti és ismeri ezt a világot, és mint köztudott, Gambit imádja New Orleanst."

Bryan Singer rendezőtől már hallottuk, hogy tervei szerint Gambit fel fog tűnni az X-Men: Apocalypse-ben, amit 2016-ra jelentettek be, de sok részletet nem tudunk a karakterről.

Épphogy befejeztem ezt a hírt, ami még reggeli anyag, a The Hollywood Reporter már meghozta legújabb információkat, miszerint az X-Men: Apocalypse után külön filmet is kap Gambit, de az Apocalypse-ben vezetik fel.

Egyelőre sem írója, sem rendezője a projektnek, de nincs kizárva, hogy a Gambit a FOX egyik cím nélküli Marveles filmje, amelynek premierjét 2018. július 18-ára jelentették be. A karaktert már láthattuk a nagyvásznon, méghozzá az X-Men Kezdetek: Rozsomákban, amiben Taylor Kitsch játszotta.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Logikus húzás az Apocalypse-ben felvezetni. A képregényben is egy Apocalypse-el és Mr.Sinister-rel kapcsolatos történetben jelent meg Gambit először.

  2. Pedig ő lesz… annyira én sem örülök neki, de kap majd egy esélyt.