Jön a Fantasztikus négyes 2 és a The Wolverine 2

A 20th Century Fox berágott a Marvelre? Az éjjel folyamán a stúdió bejelentette a The Wolverine 2 premierdátumát, ami 2017. március 3-án kerül mozikba. Valamint a Fantasztikus négyes 2 (The Fantastic Four 2) is jön, méghozzá 2017. július 14-én. Szóval ezek szerint mindegy, hogy mit produkál a jövőre érkező első rész. Ezen felül részükről is akad egy misztikus címnélküli Marvel projekt, amit 2018. július 18-án küldenek mozikba.

Jön a Fantasztikus négyes 2 és a Wolverine 2

Továbbá rossz hír, hogy a stúdió elhalasztotta a Matthew Vaughn rendezésében készülő képregényen alapuló projekt, a The Secret Service premierjét 2015. március 6-áról 2015. október 24-ére.

Ha már Rozsomák, akkor a Movieweb összeszedett hat színészt, akik helyettesíthetik Hugh Jackmant, amennyiben ő nem kér a szerepből. Írom is a neveket sorban egy-egy képpel illusztrálva.

Joel Edgerton

01 Joel Edgerton

Tom Hardy

02 Tom Hardy

Liam Hemsworth

03 Liam Hemsworth

Dwayne Johnson

04 Dwayne Johnson

Jack Huston

05 Jack Huston

Xavier Samuel

06 Xavier Samuel

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

8 hozzászólás

  1. Tél nélküli Tél

    Tom Hardy lesz a befutó ha Jackman lelép.Nagyon futtatják mostanában,és a felhozatalt nézve,ő a leg állatiasabb,ami elég nagy előny egy ilyen szerepben.
    The rock meg csak egy állat..

  2. Tél nélküli Tél

    Ja,azt meg kihagytam,hogy szerintem irtó nagy bukita lesz a Fantasztikus4es,hiába akarnak sikeres rebootot,na meg látatlanba folytatást.Bukta lesz.
    Ha meg visszaszállnak a jogok,az őket megilletőkhöz,akkor majd talán láthatunk egy korrekt filmet is a Fantasztikus4esről.

  3. krobe

    joel edgerton a warriorba is jól küldte.

  4. zsocso

    Edgerton és Hardy kivételével vicc ez a névsor. Samoa-i Wolverine? Rock-ot is isten is Luke Cage-nek teremtette, Hemsworth-ra meg inkább illene Gambit szerepe. De ha jó lesz a forgatókönyv, akkor nem lesz gond Jackman szerződtetése. Ha meg rossz, akkor mindegy ki játsza.

  5. Tél nélküli Tél:
    Magam sem értem, hogy mi ez a nagy sietség, főleg, hogy kicsit áll a bál a film körül…

    mindenki:
    De egyébként ja, igazatok van, Hardy vagy Edgerton ok lehet, a többiek vicc kategória. Főleg azt nem értem, hogy Rock mi a fenét keres itt. Van egy csomó szerep, amire alkalmas, de ide azért fizikailag már alkalmatlan.

    Cloudatlas:
    Butler… ez hogy jutott eszedbe? :D

    • Tényleg nem rossz, kár, hogy a 300-at leszámítva nem igazán csipázom a fejét… :/