A kalózkodás keresztbetesz a Kick-Ass 3-nak

Chloe Moretz a Digital Spynak adott interjújában fejezte ki aggodalmát az online kalózkodással kapcsolatban, és állítása szerint ez az egyetlen ok, amiért sohasem fog elkészülni a Kick-Ass 3.

A kalózkodás keresztbetesz a Kick-Ass 3-nak

Továbbá azt is elárulta, hogy nem tér vissza Hit Girl szerepében - még akkor sem, ha valamilyen csoda folytán mégis lenne valami a Kick-Ass 3-ból. Száraz tény, hogy a Kick-Ass 2 az év egyik legtöbbet letöltött filmje, és a forgalmazónak nem meglepő módon bevételre lenne szüksége, hogy elkészülhessen a harmadik és a negyedik film. Érdekes, amivel zárja mondandóját: "Ha azt akarjátok, hogy készüljön új Kick-Ass-film, mindenkinek el kellene mennie moziba, és ott megnézni a filmet, nem pedig otthon letölteni."

Nem az első eset, és nemrégiben a The Expendables 3 szivárgott ki, aminek meg is lett a gyümölcse, hiszen egyik hétvégén akkorát bukott a film, hogy Hollywood összes térde belesajdult.

Ti mit gondoltok? Tényleg a kalózkodás tesz keresztbe a harmadik résznek?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Vik

    Nagyban hozzájárul ehhez a kalózkodás, mert a film célközönsége pont az a korosztály, aki inkább letölt ingyen, mint pénzért moziba megy, a Scott Pilgrim vs the World is ezért bukott meg a pénztáraknál. Viszont közrejátszik a 2. rész jelentős minőségbeli romlása is, ami pedig szerintem a rendezőváltásnak tudható be, kritikailag nagyot bukott és a nézők többsége sem volt elragadtatva. Személy szerint én a 2. részt 7 pontra értékeltem, a első pedig az egyik kedvenc képregényfilmem, dvd-n is megrendeltem, viszont a másodikat már nem fogom.

    • Megértem, hogy csalódott vagy a folytatást illetően, nálam is ugyanez a helyzet… viszont lehetett volna rosszabb is, de tény, hogy ez első részhez még véletlenül sem ér fel a második.