Joss Whedon veszi át Az Igazság Ligája filmet

A nap másik szomorú híre, hogy Zack Snyder rendező kénytelen volt leadni Az Igazság Ligája filmet, amelyet a The Hollywood Reporter értesülései szerint Joss Whedon fog befejezni.

Ennek oka annyi, hogy Snyder lánya öngyilkos lett két hónapja, és a rendező úgy gondolta, a munkába temetkezhet, de végül a családjával együtt próbálja feldolgozni a tragédiát. A film egyik producere egyébként Zack felesége, Deborah Snyder is.

Egészen érdekessé válik így a projekt, hiszen Whedon fejezi be a film munkálatait, és jelenleg továbbra is tartani akarják a 2017. november 10-ére bejelentett premiert. Whedon korábban a Bosszúállókat és annak folytatását hozta tető alá a Marvelnek, viszont nemrégiben elvállalta a DC berkein belül készülő Batgirl film írását és rendezését is.

Az ígéretek szerint semmilyen lényeges változtatást nem eszközöl Whedon a filmen, csupán segít befejezni az utómunkálatokat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

6 hozzászólás

  1. tokesrece

    Sajnálom Zack-et, de az is megnyugtató hogy jó kezekbe került a filmje.

  2. Ez de durva bakker. Hiába a siker és a hajtás ha nincsenek rendben a dolgok családon belül. Remélem jó és sikeres film lesz, mert annyi szivás után megérdemelnének már a DC fanok egy tényleg jó filmet. Bár nekem a Man of Steel és a Batman v Superman is tetszett.

  3. reza

    Ennél rosszabb nincs is mikor az ember a gyermekét elveszti.Én nagyon bírom Snydert ahogy rendezte a filmjeit.Inkább talán, az és lehet azért van már az embereknek tele a tökük a képregény filmekkel univerzum építgetéssel mert nincs igazi történet komoly alakítással, drámával…Ahogy Nolan csinálta a Batman nel az igen.

    • Amig a Disney csinálja a Marvel filmeket nem nagyob számithatunk drámára. Amikor pedig a Warner próbálkozik sötétebb tónussal és drámával, akkor lehurrogják mert nem elég szines és vicces.

      • Edete

        Nem azért hurrogták le mert nem elég vicce, hanem mert sokak szerint – köztük én is – teljesen élvezhetetlen volt. Számomra is Christopher Nolan Batman trilógiája az a szint amihez a képregény filmeket mérem. Az tartalmas volt, látványos volt, izgalmas volt és baromi jól fel volt építve.

        A Marvel adaptációk ehhez képest sajnos agyatlan popcorn filmek amikből ha láttál egyet, láttad mindet. Kivétel talán a galaxis őrzői. A DC filmek meg próbálnak nagyon mélyek “sötét tónusúak” lenni, álművészieskednek de számomra mindegyik egy merő dramaturgiai katyvasz. Egyszerűen méltatlanok a DC névhez. A Suicide squad talán minden idők leggyengébb képregény adaptációja.

        Hogy a hírre is reagáljak. Zack Snyder egyik filmjét sem szerettem eddig, így nem sok jót remélek most sem, de sajnálom ami a családjában történt. Nagyon nehéz lehet.
        Joss Whedon meg csinált már rengeteg jót, így azzal hogy ő vette át a filmet némiképp bizakodó vagyok, bár azzal hogy semmin nem változtat…

  4. Edete: Sok mindenben egyetértek veled. A Marvel egy agyatlan popcorn gyerekeknek és a Suicide Squad nálam is ott van a legrosszabbak között. De azt nem mondanám, hogy a Man of Steel és a Batman v Superman élvezhetetlen lett volna. Tény hogy talán Nolan miatt is sokan nagyon magasra tették a mércét, de ez mindenkinek a saját baja. Nekem nem voltak elvárásaim és épp a sötét tónus és miatt élveztem mindkettőt.