Joss Whedon rendezi a Batgirl filmet

Joss Whedon (Bosszúállók 1-2, Buffy, Firefly) lényegében felrobbantotta az internetet, amikor bejelentette, hogy ő írja, rendezi és producálja a Batgirl filmet, amelyet a Warner Bros. és a DC Films számára készít.

Whedon az Entertainment Weeklynek adott interjújában beszélt bővebben a filmről, amelynek alapjait a New 52 adja majd, amelyet a nagy rajongó-kedvenc író, Gail Simone prezentált. Ez annyit jelent, hogy:

A The New 52 első száma 2011-ben jelent meg, amelyben azt a Barbara Gordont ismerhetjük meg, aki egy kísérleti műtétnek hála felépült abból a gerinclövésből, amelyet Joker osztott ki. Bár még mindig kísértik az esemény emlékei, a karakternek már nincs szüksége kerekesszékre, így visszamegy az utcára, hogy minél több rosszfiút juttasson hűvösre.

Azt is megerősítették, hogy Whedon Batgirl filmje a DC szuperhősös univerzumához tartozik majd, amelyben a Csodanő filmet, Az Igazság Ligáját és a The Batmant is elhelyezik, és ne feledjük a David Ayer-féle Gotham City Sirenst sem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. tokesrece

    Ez már biztos? Mert valahol úgy írták hogy még csak tárgyalnak vele!

  2. Én nem örülök neki, hogy ilyen Batgirl szintü karaktereket is behoznak a DC világába. Ezzel kicsit nevetségessé teszik Batmant. Robinnal ugyanez volna a helyzet.Egy új Catwomannek jobban örülnék.