Hivatalos: Nézzük a Suicide Squad film szereplőit

Lényegében még alig száradt meg a tinta a tegnapi Suicide Squad film híren, a Variety mára virradóan meghozta a Warner Bros. hivatalos bejelentését.

Hivatalos Nézzük a Suicide Squad film szereplőit

Csupán egyetlen főszereplő kilétét nem fedték fel, aki nem más, mint a csapat vezetője és egyben a film fő gonosza, Amanda Waller. A Variety szerint Oprah Winfrey a stúdió fő kiszemeltje a szerepre, mások szerint viszont Viola Davis és Octavia Spencer is verseny a pozícióért.

A képregényekben Amanda Waller a kormány ügynöke, aki felügyeli a Task Force X (Suicide Squad) programot, ami arról szól, hogy veszélyes embereket lehetetlen küldetéssel bíznak meg. Amanda Wallert korábban Angela Bassett alakította a Zöld Lámpásban, és a tévéképernyőkön is feltűnt A zöld íjász (Arrow) sorozat második évadában, viszont ott Cynthia Addai-Robinsonnak hála elevenedett meg. Továbbá találkozhattunk több animációs filmben is a karakterrel.

A forrás szerint áprilisban kezdődik a forgatás Torontóban, úgyhogy addig még bőven van idejük megtalálni a megfelelő színésznőt a szerepre. Arról viszont nincs biztos információ, hogy a jövőben feltűnik-e bármilyen filmben a karakter. Mondjuk a 2020-ra bejelentett Zöld Lámpás (Green Lantern) elég nagy esélyes.

Akkor nézzük a karaktereket: Will Smith lesz Deadshot, Tom Hardy Rick Flagg, Margot Robbie Harley Quinn, Jared Leto Joker, Jai Courtney Boomerang, Cara Delevingne pedig Enchantress.

David Ayer nem csak a rendezést végzi, hanem a forgatókönyvírásba is besegít. Producerként Charles Roven és Richard Suckle segítik a munkálatokat, míg Zack Snyder, Deborah Snyder, Colin Wilson és Geoff Johns executive producerként lesznek jelen. Premier 2016. augusztus 5-én.

Nem sokkal a sajtóbejelentés után újabb pletyka bukkant fel a Badass Digest oldalán, miszerint a Batman v Superman: Dawn of Justice-ban Joker is feltűnhet. Sőt, állítólag azt is 'megerősítették', hogy Doomsday is tiszteletét teszi a Batman v Supermanben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. kroobe

    Csak komoly legyen, és lényegre törő mint egy m-16 os

    • Várós, egyértelműen, bár már most sokan temetik… amit nem is értek. Kishitűek.