Bejelentették a Suicide Squad film főszereplőit

A The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy Jai Courtney, Tom Hardy, Margot Robbie és Jared Leto fogják alakítani a Suicide Squad film főszereplőit, akikkel a végső tárgyalási szakaszban járnak.

Bejelentették a Suicide Squad film főszereplőit

Elméletileg még semmi sem biztos, de ebben a stádiumban már ritkán szokott fellépni változás. A film forgatásának Toronto ad otthont, ahol az előkészületi munkálatok februárban kezdődnek, a tényleges forgatást pedig áprilistól szeptemberig tervezik.

Jai Courtney lesz Deadshot, Tom Hardy Rick Flagg bőrébe bújik, aki a Suicide Squad egyik alapító tagja. A bájos Margot Robbie bújik Harley Quinn jelmezébe, Jared Leto pedig Jokerként villogtathatja meg tehetségét. A THR nem említi Will Smitht, akit Digger Harkness, vagyis Captain Boomerang szerepére pletykáltak - persze ez nem egyenlő azzal, hogy nem is tűnik fel a filmben. Sőt, terjeng egy olyan pletyka is, miszerint a Batman v Superman: Dawn of Justice Lex Luthorja, Jesse Eisenberg is visszatér a filmben.

A rendezést David Ayer (Harag) vállalta magára, melyet Justin Marks (The Jungle Book) forgatókönyvéből hajthat végre. Már nincs más hátra, mint megvárni a hivatalos bejelentést, amiből válaszokat kapunk a még fennálló kérdésekre, és talán a történetet is nyilvánosságra hozzák.

Amcsi premier 2016. augusztus 5-én.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .