Új Zsivány Egyes előzetes

A reggeli posztert követően kissé elaludtam a Zsivány Egyes legújabb előzetese fölött, ami a harmadik a témában, és szokványos hosszúságú játékidővel bír. A szavak most mellékesek, jön a lényeg!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

10 hozzászólás

  1. Én már Disney Star Wars trailernek nem hiszek. Majd meglátjuk valójában milyen lesz. Az előző résztől egy Darth Vader-nyivel remélem jobb lesz.

      • Szerintem a stúdiók elsősorban bábokat szerződtetnek a nagy filmjeik élére. Azért hogy kedvük szerint irányithassák őket. Vajon milyen szakmai szempontok alapján kaphatta meg a Jurassic World-öt az akkor még noname Treworrow vagy most a Rogue One-t Edwards? Egy Ridley Scottot vagy egy Spielberget nem tudnak irányitani és nem mernek velük kockáztatni, mert még a végén csinálnának egy komoly filmet, amire nem tetszene a 15 éveseknek.

        • Nono, Trevorrowt ne húzd ennyire le, ő egy elég komoly indie filmet (Kockázatos túra) tett le előtte az asztalra, de nyilván egy ilyen gigaprojekt neki is kihívást jelentett.
          Scottal nincs semmi gond, de Spielberget hagyjuk. Ő elfelejtett normális filmet rendezni.

  2. Edete

    Ha olyan jó lesz mint az előzetes, az eddigi filmeknek esélye sem lesz ellene. Imádom az ilyen hanglatú és témájú filmeket. Baromi messze van még a December…. :(

    • Pont azon agyaltam, hogy manapság mindegy, kit jelentenek be egy ekkora volumenű projekt rendezőjének, olyan, mintha nem is ő rendezné. Mert, ha valóban ilyen ütős lesz a Zsivány Egyes, akkor képtelenségnek tartom, hogy a középszerű filmeket rendező Gareth Edwards mindezt saját kútfőből hozta össze. Nincs az az isten…

      • Edete

        Azért két fontos dolgot ne felejts:
        1) George Lucas is egy viszonylag kezdő rendezőként hozta össze a filmtörténelem egyik legnagyobb alkotását
        2) Garethnek valóban középszerű filmjei voltak többnyire, de nem feltétlen a rendezés volt a hibás ezért. A Godzilla például kifejezetten jó rendezés volt, csak maga az alapanyag volt… sz*r.
        Valamint ezt sem egyedül alkotta, hiszen Tony Gilroy is társíró, ő meg azért letett már pár dolgot az asztalra.

        Lényeg a lényeg én egyáltalán nem értek egyet a rendező dologgal kapcsolatban. Egy jó rendező rengeteget dob a filmen. Gareth kb sperma kora óta készül arra hogy SW filmet rendezzen, és talán pont ez lesz az áttörés a karrierjében.

        Vagy nem lesz jó a film… mert ez is előfordulhat (az Ep.7 sem lett egy tíz pontos csoda, pedig az előzeteseit jól összerakták)

        • Lucas nekem sohasem volt kedvencem, szóval ez rám semlegesen hat. :)
          Lehet, hogy igazad van a Godzillával kapcsolatban, szégyen szemre, alig emlékszem belőle valamire, annyira meghatározó filmélményt nyújtott. Viszont, ha a forgatókönyv volt gáz, akkor minek vállalta el? Olyan, mintha maga alatt vágná a fát. Tudom, a pénzért. Kapja be az összes… most akkor szórakoztatóipar Hollywood, vagy pénzgyár? Persze, hogy utóbbi, mindig minden a pénzről szól.

          Azt kívánom, legyen igazad, ugyanakkor sohasem fog fény derülni arra, hogy a filmet valójában ő rendezte, vagy még másik húsz ember is beleszólt…

  3. A Wachowski testvérek csak úgy kaptak zöld utat a Warnertől a Matrix-hoz, hogy előtte muszáj volt megrendeznük a Fülledtséget. Ami mellesleg egy marha jó film lett. Csak ezután nyomtak a kezükbe X milliót. Ma már ez nincs meg Hollywoodban. Szinte bárkit beültetnek a rendezői székbe, csak lényeg, hogy irányitható legyen az illető. Nem a tudás számit.