Zoolander 2 és Tini nindzsa teknőcök részletek

Zoolander 2 és Tini nindzsa teknőcök részletek

A Risky Business Blog egy konferencián információhoz jutott néhány, a jövőben érkező várható projektről, köztük a Teenage Mutant Ninja Turtles, a Zoolander 2, az Untitled G.I. Joe Sequel és az Untitled Jack Ryan Project.

Májusban szóba került, hogy Michael Bay Platinum Dunes nevű cége szerezte meg a Teenage Mutant Ninja Turtles-t, majd augusztusban lehetett hallani újra a filmről, amikor a Vasember (Iron Man) írói, Art Marcum és Matt Holloway nekiestek a forgatókönyvnek. A történetről továbbra sem árultak el semmit, de az új film élőszereplős változat lesz.

Múlt héten arról olvashattatok, hogy a Zoolander 2 forgatására valamikor jövőre kerül sor. Itt a Vasember 2 (Iron Man 2) forgatókönyvírója, Justin Theroux írja a folytatás szkriptjét és Ben Stiller visszatér Derek Zoolander szerepében.

Az Untitled G.I. Joe Sequel forgatókönyvével már elkészült Rhett Reese és Paul Wernick páros, és az Untitled Jack Ryan Projectről is szó esett a konferencián, mint ahogyan az is kiderült, hogy a Star Trek 2 forgatása januárban kezdődik, hogy 2012. június 29-én mozikba kerülhessen. A Jack Ryan Projectről sajnos nem árultak el ennél többet.

A többi filmnél nem tudni, mikor kezdenek forgatni, illetve pontos premierdátum sincs, bár 2011 szeptembere után kerülnének moziba az előbb említett megasikerek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .