Zac Efron, Emily Ratajkowski és a bakelit

Zac Efron és Emily Ratajkowski, akik feltűntek Robin Thicke zenei klipjében, most aláírtak a We Are Your Friends főszerepire, amellyel a Catfish: The TV Show sztárja, Max Joseph debütál rendezőként - írja a Deadline.

Zac Efron, Emily Ratajkowski és a bakelit

A történet középpontjában Cole, a 23 éves elektronikus zenében nyomuló DJ áll, aki úgy érzi, épp a következő világsikerű dalon dolgozik. Cole megismerkedik egy idősebb, karizmatikus DJ-vel, aki szárnyai alá veszi, azonban a dolgok csak bonyolultabbá válnak, amikor Cole beleszeret új mentorának fiatalabb barátnőjébe. Sem Zac Efron, sem pedig Emily Ratajkowski karakteréről nem tudunk biztosat, de tippre Efron lesz Cole, Ratajkowski pedig a barátnő. Jonny Westonnal, Shiloh Fernandezzel és Alex Shafferrel is tárgyalnak egy-egy szerep kapcsán.

Max Joseph rendezi a filmet abból a forgatókönyvből, amelyet Meaghan Oppenheimerrel közösen vetettek papírra Richard Silverman ötlete alapján, aki executive producerként segíti a munkálatokat.

Tim Bevan és Eric Fellner producerként állnak a projekt mögé a Working Title Filmsszel együtt, a finanszírozást pedig a StudioCanal biztosítja. A forgatás augusztus 18-án kezdődik a San Fernando völgyben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .