You Were Never Really Here előzetes, Joaquin Phoenix elszabadul

Az Amazon Studios gyártásában valósult meg a You Were Never Really Here című intenzívnek ígérkező thriller, amelynek főszerepében Joaquin Phoenix szabadul el, mellette pedig Judith Roberts, Ekaterina Samsonov, John Doman, Alex Manette, Dante Pereira-Olsen, és Alessandro Nivola asszisztálnak.

A You Were Never Really Here rendezői székében a kritikailag elismert Lynne Ramsay (Beszélnünk kell Kevinről) rendező foglalt helyet, aki természetesen saját kezűleg papírra vetett forgatókönyvéből dolgozott, amelyet Jonathan Ames könyvéből adaptált.

A cselekmény egy pszichés gondokkal küzdő veteránról szól, aki nem riad vissza az erőszaktól sem, és abból él, hogy eltűnt lányokat talál meg. Egyik munkája azonban rosszul sül el, Joe rémálmai pedig valóra válnak, amikor egy olyan összeesküvésben találja magát, amelybe végül vagy belehal, vagy átértékeli az egész életét.

Részemről nem is kérdés, hogy várós darabról van szó, főleg, hogy a film az idei Cannes-i Film Fesztiválon mutatkozott be, ahol Ramsay elnyerte a legjobb forgatókönyvnek járó díjat, Joaquin Phoenix pedig a legjobb színésznek járó díjjal távozott. Az Amazons Studios rendesen megvárakoztat minket, majd egy év késéssel, 2018. április 6-án küldik mozikba a You Were Never Really Here-t.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .