Rekordot döntött a Warcraft, van esély a Warcraft 2-re?

A Warcraft film elég vegyes fogadtatásban részesült, és elsőre engem is megvezetett egy kicsit, ráadásul mi idő előtt láthattuk, viszont egyik országban sem özönlött rá a nép, így a pénzügyi siker is elmaradt. Aztán jött Kína, akiknél nagyon jól kaszált a Warcraft, és már $200 milliót tett hozzá a film összbevételéhez, ami már $377 milliónál jár.

Rekordot döntött a Warcraft, van esély

Nos, Stan Lee oldala az imént arról számolt be, hogy ez minden idők legsikeresebb videojáték adaptációja. Az eddigi csúcstartó a Perzsia hercege volt a maga $370 milliós világszintű bevételével, ezt a számot pedig a Warcraft film túlszárnyalta. Habár az amerikai fogadtatás langyosra sikeredett, mégis úgy tűnik, van esély a folytatásra. Duncan Jones rendező egy twitteres kérdezz-feleleken elmondta a rajongóknak, hogy imádná, ha elkészíthetné a Warcraft 2-t. Véleménye szerint pénzügyileg még nem tart ott a film, azonban lassan, de biztosan halad e felé.

Az a helyzet, hogy én is remélem, hogy összejön, mert igenis van potenciál és lehetőség ebben a franchise-ban is. Arról is szó esett, mire fókuszálni a második rész: a rendező nagy örömmel ismertetné meg a nézőket a taurenekkel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Dash

    A taurenek egy hatalmas ugrást jelentenének időben előre, és szvsz csak káoszt okozna.

  2. Sityu8411

    A resident evil nem tartozik ide ? mármint sikerben ?

  3. lothor

    De hát a tauren csupán az ork harcosok egyik fajtája, semmi több. A marha. Új fajokat kéne berakni inkább, mint pl. élőhalottakat vagy árnyelfeket.