Walt Disney megküzd Mary Poppinsért!

Walt Disney megküzd Mary Poppinsért!

John Lee Hancockkal tárgyalásokat folytat a Disney, hogy rendezze meg a Saving Mr. Banks című filmet, írja a Deadline.

A projekt azt a történetet meséli el, hogyan vívott Walt Disney 14 éven keresztül, hogy meggyőzze az ausztrál P.L. Travers szerzőt, hogy adja el a Mary Poppins megfilmesítési jogait. A forgatókönyv arra is kitér, hogy a szerző mennyire közel állt a mágikus erőkkel rendelkező dadushoz. Mary Poppins hasonló nehézségekkel küszködött, mint maga az írónő beleértve ebbe és apjával való kapcsolatát is, akit 7 évesen veszített el. Disneynek végül sikerült meggyőzte az írónőt, hogy hadd vigyék filmre a történetét, de mindvégig vonakodott.

Pletyka szintjén máris itt van Tom Hanks neve Walt Disney szerepére, a frissen Oscar-nyertes Meryl Streep pedig P.L. Travers-t elevenítheti meg a filmben.

A Disneynél vannak az 1964-es klasszikus jogai is, ezért vélhetőleg nem törik bele a projektbe a bicskájuk. Jelen pillanatban tervezés alatt áll a projekt, de mindenképpen egy érdemes odafigyelni rá a jövőben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .