Wahlberg diszkontáron adja vízeséses villáját

Wahlberg diszkontáron adja vízeséses villáját

Az ingatlanválság Mark Wahlberget is kegyetlenül sújtja. Ha így megy tovább, két milliót (dollárt) bukik villája eladásán. Még három éve kezdte el árulni majdnem $16 millióért a kéthektáros birtokon található csodaingatlan, most pedig lement $14 millió alá, mert még mindig nem akadt vevő. Pedig hét hálószoba és tíz fürdőszoba, valamint kétemeletes tornaterem, 35 milliméteres digitális mozi és kosárlabdapálya is található a villában, illetve környékén, nem beszélve a méretes úszómedencéhez tartozó vízesésről, amelyet bármely újgazdag megirigyelhetne, mert este fényorgonával lehet kivilágítani.

Wahlberg nem azért adja el a házat, mert kezd tönkremenni, hanem éppen ellenkezőleg: még nagyobbat és még emeletesebbet épít a közelben, hogy a négy gyereknek megfelelő tér kínálkozzon a testi-szellemi kibontakozáshoz.

Wahlberget hamarosan izgalmas thrillerben láthatjuk. Az izlandi sikerfilm alapján forgatott Contraband hőseként biztonsági őrt alakít, aki egy váratlan lehetőség nyomán visszatér előző szakmájához, a csempészethez. A Contraband várhatóan jövő év márciusától lesz látható a hazai mozikban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .