Venom és Sinister Six A csodálatos pókember 4 előtt

A Den of Greeknek árulta el A csodálatos pókember 2 (The Amazing Spider-Man 2) producere, Matthew Tolmach, hogy a The Sinister Six és a Venom testvérfilmek még A csodálatos pókember 4 (The Amazing Spider-Man 4) előtt elkészülnek. Igazándiból sok új infóval nem szolgált, de csepegtetett ezt-azt, többek közt azt is megerősítette, hogy 2018 májusában egy másik Pókember-film is érkezik, ami "nem feltétlenül egy A csodálatos pókember-film lesz".

Alább pár ilyen és olyan kép, valamint akad egy néhány videó is... köztük egy Sinister Six-es is.

Venom_Sinister_Six_Spidey4_1

Venom_Sinister_Six_Spidey4_2

Venom_Sinister_Six_Spidey4_3

Venom_Sinister_Six_Spidey4_4

TV Spot: His Greatest Battle Begins 2:

TV Spot 6:

TV Spot: Villains:

Secrets Revealed: The Sinister Six:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. The Lost Soul of Mr. Parker

    Van arról info, hogy ezek a képek pontosan mit is ábrázolnak? Az 1. és a 3. simán lehet a mostani filmből.. de a másik kettő… főleg a 2. kép érdekelne, mert azon egy olyan Zöld Manót látunk ami nem hasonlít arra, amit a trailerből lehet elcsípni… és nem is néz ki rosszul…

    • Igen, az első és a harmadik kép egy-egy jelenetkép, a másik kettő viszont korai koncepciókép lehet, bár részletesen nem térnek ki rá, de ez süt le mindkettőről. Na ja, Zöld Manó hanyatt homlok másképp néz ki… ami nekem jobban bejön.