Változott három film premierdátuma

Változott három film premierdátuma

Kitűzték a The Fighter bemutatási dátumát, a Rango és a Kung Fu Panda 2 pedig a tervezettnél előbb kerül a mozikba.

A The Fighter december 10-én kerül a mozikba. A film egy Micky Ward (Mark Wahlberg) nevű bokszoló történetét meséli el, aki harcba száll a világbajnoki címért korábban drogos és bűnöző féltestvére (Christian Bale) segítségével. A mellékszerepekben két Oscar-jelölt színésznő, Amy Adams és Melissa Leo is feltűnik.

A Gore Verbinski rendezésében készült Rango című animációs film a tervezett 2011. március 18-a helyett két héttel előbb, március 4-én kezdi meg hódító útját a mozik kasszáinál. A lépés elsősorban annak köszönhető, hogy 18-án érkezik a The Dark Fields és a Beastly is, így a Rango esélyei jelentősen csökkennének.

A Kung Fu Panda 2 2011. június 3-ról került előbbre az X-Men: First Class miatt, de nem biztos, hogy május 26-án könnyebb dolga lesz, mivel ekkor nyit a Másnaposok 2 (The Hangover 2) is.

Véleményem: mit ne mondjak, hiszen mind ígéretesen hangzik. Várom őket? Még jó! Egytől egyig! De ami újdonságként felkeltette a figyelmem, az egyértelműen a The Fighter, aminek a témájával sikerült ezt elérnie.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .