Változott a Muppetek 2 címe és érkezik a Repcsik folytatása is

"THE MUPPETS ... AGAIN!"

A Walt Disney Pictures eszeveszett módon száguld, és bejelentették a Planes: Fire & Rescue-t (kb. Repcsik - Tűz és mentés), ami az idén nyáron mozikba kerülő Repcsik (Planes) folytatása. Viszont a második résszel sem tökölnek, 2014. július 18-ára várható.

Ahhoz képest, hogy eredetileg csak DVD-re készült volna ez a repülőképekről szóló animációs film, egész nagy lehetőséget látnak benne, főleg, hogy még mozikba sem került az eredeti, ami ugye a Verdák (Cars) testvérfilmje. Erről egyelőre nem voltak hajlandók többet elárulni a projektről.

Ugyancsak Disney bejelentés, hogy a The Muppets… Again címmódosuláson ment át, az új cím pedig a Muppets Most Wanted lett. A folytatást 2014. március 21-én mutatják be, amely olyan sztárokat vonultat fel eredeti hangként, mint Ricky Gervais, Ty Burrell vagy Tina Fey.

Idén érkezik még december 13-án a Saving Mr. Banks, de csak limitált teremszámban, viszont a jó hír, hogy csak egy hetet kell várniuk odakint, hogy szélesebb körben is bemutatásra kerüljön a Tom Hanks és Emma Watson főszereplésével készülő várományos. Előbbi Walt Disney, míg utóbbi Mary Poppins szerepében tűnik majd fel.

2014. október 10-én nyit a Steve Carell és Jennifer Garner főszereplésével készülő Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day című vígjáték, amelyről a címkék segítenek többet megtudni. Ugyanilyen módon olvashattok a 2014. december 12-ére bejelentett Tomorrowlandről, amely 1952 munkacímen kezdte meg pályafutását. Ennek főszereplőit George Clooney, Hugh Laurie, Raffey Cassidy és Thomas Robinson alakítják.

Ne feledjük még a napokban is szóba került Into the Woods című Broadway musical adaptációt sem, amelyet Rob Marshall dirigál. Főszerepben Mery Streep, Johnny Depp, Chris Pine és Jake Gyllenhaal. Ez 2014. december 25-én kerül mozikba.

Végül akad még nekünk egy The Hundred-Foot Journey címre hallgató, 2014. augusztus 8-án érkező filmjük is, amelynek alapjait Richard C. Morais bestseller regénye szolgáltatja. A film egy indiai fiú történetét meséli el, aki Franciaországban él, és apja kulináris riválisának tanítványává válik. A rendezői székben Lasse Hallström huppan be, producerként pedig Steven Spielberg, Oprah Winfrey és Juliet Blake segíti a film elkészülését.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .