Utóhatások: Social Network – A közösségi háló

Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen posztot fogok írni, de ennek is eljött az ideje. Arról van szó, hogy több nap eltelt a film megnézése óta, és komolyan itt van előttem az egész, a párbeszédek, a jelenetek, a zene, minden. Olyan ritka az ilyen filmélmény, hogy jó pár éve nem találkoztam hasonlóval. Ezen kívül bő egy napig gondolkodtam a cselekményen, visszajátszottam magamban a jeleneteket, és fantasztikus.

Különösen megragadt bennem a bemutatóban is elhangzó „which part?” mondatrész, ami már akkoriban is tetszett, de így egybe üt csak igazán. Moziban ülve egy kicsit más hatása volt az egésznek, ott csak ültem, igaz magába szippantott, de a fene se hitte volna, hogy pár órával, vagy jelen poszt esetéből kiindulva pár nappal később alattomosan fog hatni. Van még olyan, akit érdekel, és nem látta a filmet?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

10 hozzászólás

  1. Anonymous

    ajj de jó ezt hallani, nagyon megakarom nézni a filmet, de most a mozi nem jön össze…az meg egyszerűen hihetetlen h 17 napja van dvdscreener de sehol egy magyar felirat…úgyh kénytelen leszek ma angol felirattal nézni, remélem fogom érteni :/ középszinten vagyok angolból kb.

  2. nem nézném angol felirattal. olyam marha gyorsan beszél Zuckerberg, hogy még a magyar felirat is durva volt néha… :)

  3. Anonymous

    akkor még várok, csak annyira szeretném megnézni. :)

  4. Egyértelműen ide perfekt angol tudás kell, ha az nincs, akkor bukó, és minden egyes mondatnak jelentősége van :) ahogy boci23 is írta

  5. Anonymous

    ok :) nem akarom ezzel elrontani a filmélményt, úgyh megvárom a feliratot, nem lesz könnyű de türelmes leszek =)

  6. Anonymous

    még én sem láttam, csak ismiket nem lehet rávenni, saw7-re meg nem akarok beülni:D
    Angol felirattal elkezdtem itthon, mert van 1-2 sorozat, amit simán ledarálok angol szöveggel/felirattal de ennél elvéreztem, úgyhogy várok még picit, hátha bevállalja valaki :)

  7. Először az én haverjaim se akartak jönni… igaz boci23 és crash? :D

    De aztán mint ahogy crash írta is a filmnél, kellemeset csalódott. Szóval mozira fel :)

  8. Anonymous

    de egyedül nem lenne az igazi :)

  9. Figyelj, én úgy voltam vele, hogy egyedül megyek, csak aztán csatlakoztak hozzám ők is. Ilyeneken nem akadok fenn :) ha egyedül, akkor egyedül, bár te tod, nálad milyen dolog ez :)

  10. Anonymous

    ültem már be többször is filmre egyedül, nem halok bele, félreértés ne essék :)