Utóélet előzetes, a rendező Zomborácz Virág

Még odébb van az Utóélet premierje, amely mögött Zomborácz Virág áll forgatókönyvíró -és rendezőként is. Virág nem szerepel a filmben, ellenben Kristóf Márton, Gálffi László, Anger Zsolt, Petrik Andrea, Csákányi Eszter és Kinczli Krisztina igen. A filmet elsőként a Karlovy Vary Film Fesztivál közönsége láthatja, melynek magyarországi bemutatóját október 30-án tartják.

A mindentől szorongó Mózes (Kristóf Márton) képtelen megfelelni lelkész apja (Gálffi László) elvárásainak. Amikor a lelkész váratlanul szívrohamot kap és meghal, Mózes szinte megkönnyebbül: megszűnt a nyomás, ami az egyházi pályára kényszerítette volna őt. Csakhogy a halotti toron megpillantja apja kísértetét, ami - bár nem tud beszélni - innentől kezdve folyamatosan a nyomában van. Mózes kétségbeesetten próbál megszabadulni a kísértettől, és ebben segítségére van egy spiritiszta autószerelő (Anger Zsolt), valamint a lelkész asszisztense (Petrik Andrea).

Magyar bemutató:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .