Underworld filmek és tévésorozat, de készül a Resident Evil és A végzet ereklyéi tévésorozat is

Augusztusban nagy meglepetést okozott, amikor bejelentették az új Underworld folytatást, amelynek középpontjában a 2012-es Underworld 4-ből ismert vámpír, David (Theo James) fog állni.

Underworld filmek és tévésorozat, de jön a Resident Evil és A végzet ereklyéi tévésorozat is

Sokan reménykedtek, hogy Kate Beckinsale is visszatér, és a színésznő férje, valamint az első film rendezője, Len Wiseman az IGN-nek adott interjújában kifejtette, hogy felesége is szerepelni fog az egyik új filmben, és Selene szerepében láthatjuk viszont.

Ugyanis Wiseman szerint nem is egy, hanem rögtön két film készül, valamint egy Underworld tévésorozaton is agyalnak. Ez utóbbival az a céljuk, hogy tovább bővítsék a franchise univerzumát. Egyelőre arra még nem kaptunk választ, hogy ezek közül melyik valósul meg leghamarabb.

Fokozzam tovább? Kissé témába vág, de sorozatos hír, úgyhogy csak nagyvonalakban ejtenék szót arról is, hogy a német produkciós cég, a Constantin Film beszámolójából kiderül, hogy két franchise alapján is tévésorozat készül, ezek egyike a moziban csúnyán leszereplő A végzet ereklyéi és a már sok részt megélt Resident Evil.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint Ed Decker (Felejthetetlen, Ügyféllista) lesz A végzet ereklyéi tévésorozat showrunnere, amelynek munkálatait valamikor jövőre kezdik. Annyit megtudhattunk a nagyot bukó mozifilmről, hogy a DVD és Blu-ray kiadások profitot hoztak a cégnek. Ez persze még nem egyenlő azzal, hogy garantáltan elkészül a mozis folytatás.

Ami pedig a Resident Evil tévésorozatot illeti, annak munkálatait csak az utolsó film, a Resident Evil: The Final Chapter után kezdik, amelyről legutoljára augusztusban hallottunk, amikor Milla Jovovich terhessége miatt elnapolták a jövő nyárra bejelentett premiert. Nem árt tudni, hogy a film rendezője, Paul W.S. Anderson egyben a gyermek apja is, mivel ő Jovovich férje.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .