Underworld - Az ébredés DVD-n és BD3D-n

Az Underworld - Az ébredés (Underworld Awakening) hazai megjelenése kapcsán van pozitív és negatív hír is. Kezdem a jóval, vagyis, hogy Blu-rayből május 30-tól elérhető lesz a Steelbook, de csak és kizárólag 3D-ben, mint ahogyan a sima Blu-ray változat is - legalábbis a hazai forgalmazó közleményében ez szerepel. Természetesen DVD-n is megjelenik, viszont egyelőre a BD3D Steelbookhoz nem készült el a borítókép.

Underworld - Az ébredés DVD-n és BD3D-n

A fantasztikus látványvilágú, stílusalapító sorozat legújabb részében, az Underworld – Az ébredésben visszatér Kate Beckinsale Selene, a vámpír harcos szerepében - méghozzá 3D-ben. Megszökik a sok évig tartó fogságból, ám egészen új világot talál: az emberek már tudnak a vámpírok meg a vérfarkasok létezéséről, és kíméletlen háborút folytatnak mindkét faj ellen - ki akarják irtani a halhatatlanokat! Selene-nek nemcsak az emberekkel, hanem egy borzalmas, új vérfarkas fajtával is szembe kell szállnia, ha azt akarja, hogy a Halálosztók megmaradjanak e földön.

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol, cseh (DD 5.1), orosz, török, lengyel (SD)

Feliratok: magyar, angol, cseh, lengyel, török, orosz, arab, bolgár, horvát, észt, görög, ivrit, hindi, izlandi, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén

Játékidő: kb. 85 perc

Képarány: 2.40:1

EXTRA (eredeti nyelven):

A film készítőinek kommentárja

A BD3D TECHNIKAI INFOI:

Hangok: angol (5.1 DTS-HD), magyar, cseh, hindi, orosz, török, ukrán, lengyel (DD 5.1)

Feliratok: magyar, angol, lengyel, orosz, török, cseh, arab, bolgár, horvát, észt, görög, ivrit, hindi, izlandi, litván, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén

Játékidő: 88 perc

Képarány: 2.40:1

A BD3D EXTRÁI (eredeti nyelven):

A film készítőinek kommentárja

Bakiparádé

Klip - Lacey Sturm és Geno Lenardo: „Heavy Prey”

5 kisfilm a kulisszák mögül:

- Selene feltámad

- Az Underworld jövő nemzedéke

- Az akció folytatása

- Hogyan készítsünk még jobb vérfarkast

- Egy sorozat ébredése, Brutális új világ épül

Exkluzív 3D-s tartalom:

Previzualizációs jelenetek

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .