Underworld 5 karakterleírás és történetmorzsa

Nem is olyan régen a Lakeshore Entertainment bejelentette, hogy rebootolja az Underworld franchise-t, amelynek forgatókönyvén Cory Goodman (A pap - Háború a vámpírok ellen) dolgozik. Nem kellett sokat várnunk, hogy ismét halljunk a projektről.

Underworld 5 karakterleírás és történetmorzsa

A The Hollywood Reporter úgy értesült, hogy nem egészen rebootról van szó, viszont Theo James (A beavatott) visszatér David, a vámpír szerepében, akit az Underworld 4 - Az ébredésben ismerhettünk meg.

Az Underworld 5-nek csúfolt új film középpontjában David áll, és köré akarják felépíteni az új franchise-t. Bennfentesek szerint a Lakeshore-t meggyőzte a színész, és mellé keresnek még két női főszereplőt. A szereplőválogatás már folyamatban van, és a tervek szerint tavasszal kezdik a forgatást.

Tom Rosenberg és Gary Lucchesi producerként lesz jelen, viszont rendezője még nincs az Underworld 5-nek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Mocskos Rohadék

    Úgy van így kell elb@szni egy viszonylag normális filmet. Az Underworld 3 sem volt annyira odaillő, de az azért még érthető volt, bemutatták Lucian múltját. Lenyeltük a békát, oké. Jött a 4. rész folytatódott a sztori. Nem is lett olyan rossz az Underworld 4 (szerintem).
    Viszont a 4. rész nincsen befejezve, nem tudjuk mi lesz a felébredt Michael-el. Erre jön az “5” ami egy Twilight-os baromság lesz, kicsivel több vérrel. MIÉRT NEM TUDJÁK NORMÁLISAN FOLYTATNI???!!!!!! Miért kell Hollywoodnak minden filmnek elcsesznie folytatását?!

    • A harmadikkal elindult a lavina sajnos, és a negyedikkel csak fokozták a bajt… Viszont az ötödik totál ‘kétségbeesetten alkossunk valamit a témában’ filmnek tűnik. :(