Újabb íróval bővült a Universal Szörnyuniverzuma

Tegnap este a Universal Pictures bejelentette, hogy Aaron Guzikowski írja a Farkasember (The Wolf Man) reboot forgatókönyvét, azonban a helyzet máris változott, ugyanis a stúdió felkérte Ed Solomont (Men in Black), hogy lépjen be az "írók szobájába".

Újabb íróval bővült a Universal Szörnyuniverzuma

Tehát Ed Solomon együtt fog dolgozni Aaron Guzikowskival, de Noah Hawley, a Fargo széria kiagyalója, valamint a producerként is tevékenykedő Alex Kurtzman és Chris Morgan is részt vesznek az írásban, így a folyamat úgy zajlik majd, mint a Pixar filmek ötletelésénél, vagy a tévésorozatok írószobáiban. Az írók ötletekkel segítik majd egymást minden filmnél.

Úgy tűnik, hogy a Farkasember forgatókönyvét konkrétan Guzikowski szállítja, Solomon és Hawley pedig valamelyik más filmet kapja, de ezek címéről nincs információ. Szép kis megaprojekt kezd kialakulni, ami remélem, hogy fényes jövő elé néz.

Ed Solomon legutóbb a Szemfényvesztők és annak folytatása, a Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) forgatókönyvén dolgozott.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .