Új Rendes fickók szinkronizált előzetes

A napokban elkészült a Rendes fickók legújabb előzetesének magyar nyelvű változata, amelyben Ryan Gosling nyivákol, mint egy ijedt kislány, Russell Crowe pedig egy százasért bárkit kicsinál. Ketten együtt halálinak tartják őket.

Shane Black rendező egy interjúban azt nyilatkozta legújabb filmjében szereplő színészeiről: "A Rendes fickókat nevezhetjük egy akciókkal tűzdelt vígjátéknak vagy egy thrillernek, amiben rengeteg a poén, egy dolog biztos: ezek ketten oltárira viccesek. Az emberek imádni fogják őket!"

Mi a jobb egy tökös és nagypofájú nyomozónál? Két tökös és nagypofájú nyomozó. Igaz, az egyik inkább csak verőlegény (Russell Crowe), a másik meg a világ leggázabb detektívje (Ryan Gosling), de mindketten lelkesek, szeretik az alkoholt, és nem restek erőszakot alkalmazni a jó ügy és a jók nők érdekében. Jó ügyekből és jó nőkből pedig nincs hiány: elsőként egy gyönyörű pornósztár látszólagos öngyilkossága után kezdenek el nyomozni, majd a titokzatos és csinos bírónő (Kim Basinger) kérésére annak nem kevésbé csinos lányát, Ameliát próbálják meg előkeríteni. És ami egyszerű rutinmelónak ígérkezett, arról hamarosan kiderül, hogy az évszázad bűnügye, amelyben érintett a Los Angeles-i alvilág színe-java…

Magyar bemutató 2:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. pikto

    Ez a film vagy írtó szar lesz vagy nagyon jó