Új Pókember? Venom halott? Sinister Six reboot?

Ahogyan tegnap is olvashattátok, a Marvel tárgyal a Sony Picturesszel, hogy Pókember átmehessen az egyre növekvő univerzumukba. A legcsúnyább, hogy mára virradóan egy megerősítetlen forrás szerint a stúdió megint 'rebootolja' Pókembert, vagyis nem biztos, hogy a karaktert Andrew Garfield fogja alakítani továbbra is.

Új Pókember Venom halott Sinister Six reboot

A legújabb információk szerint a Sony a The Sinister Sixet használja majd egy "laza rebootként", ami Pókember univerzumára értendő. Avagy ezek fényében új színészt keresnek majd Peter Parker szerepére. Szépen vagyunk, ugye? Elvileg Garfieldnak még szerződése van A csodálatos pókember 3-ra (The Amazing Spider-Man 3), de az a legszebb a dologban, hogy ugye a The Sinister Six korábban debütál. Ha igazak az elhangzottak, akkor az azzal egyenlő, hogy lényegében a Venom testvérfilm is halott projekt.

Nem sokkal később az Entertainment Weekly megerősítette, hogy a Sony és a Marvel valóban tárgyalásokat folytatnak, de arra, hogy Peter Parker csatlakozzon a Bosszúállókhoz, még várnunk kell jó néhány évet. Persze ezt még mindig nem erősítette meg senki sem a Sonytól, sem pedig a Marveltől. Avagy pletykagyár ezerrel, én meg lopom az időt. Ja, nem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .